Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

Περιοδικό Katia

Στο κατάστημα ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ βρήκα τα περιοδικά Κatia που έχουν πολύ όμορφα σχέδια σε βρεφικά, παιδικά, γυναικεία και αντρικά μοντέλα. Στο κατάστημα βρίσκει κανείς και τα νήματα για να τα φτιάξει. Το ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ βρίσκεται στην οδό Κλειτίου 8 Αθήνα, στο Μοναστηράκι. Για περισσότερες πληροφορίες στο http://www.ergoxeiro.gr. Στο http://www.katia.com μπορεί να βρει κανείς όλα τα περιοδικά σε μορφή pdf και έχει επίσης κάποια δωρεάν σχέδια, πολλά βίντεο με βασικές τεχνικές και βίντεο πως να φτιάξεις κάποια από τα σχέδια.

Εδώ είναι το εξώφυλο του περιοδικούΚι εδώ κάποια μοντέλα που μου άρεσαν...


Δεν είναι φανταστικά;


Κι αυτό το λάτρεψα....


Το εξώφυλο του περιοδικού για τα παιδικά μοντέλα


Μια καταπληκτική ζακετούλα που μια φίλη κάπως μεγαλύτερη ήθελε να της την φτιάξω για εκείνη!
Της είπα έχει πολλή δουλειά για να γίνει για ενήλικα και της πρότεινα να της μάθω βελόνες!


Και μια μπλουζίτσα που μου άρεσε πολύ για αγόρια!

Αν μπείτε στο http://www.katia.com θα βρείτε φωτογραφίες από όλα τα μοντέλα όλων των περιοδικών. Οι οδηγίες είναι γραμμένες στα Ισπανικά και Αγγλικά. Στο περιοδικό Εκείνη θα βρείτε πολλά μοντέλα από αυτό το περιοδικό που είναι γραμμένες στα Ελληνικά. Αυτό νομίζω θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πιο εύκολα τις αγγλικές οδηγίες. Εύχομαι καλό δημιουργικό χειμώνα!

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

Burda plus φθινόπωρο χειμώνας 2013

Κυκλοφόρησε και το Burda plus φθινόπωρο χειμώνας για εύσωμες με πολύ όμορφα και κομψά μοντέλα. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Ελπίζω να μου μείνει χρόνος να ράψω κάτι!Φανταστική φούστα....Καταπληκτικό φόρεμα με δύο υφάσματα ένα δαντέλα και ένα μεταξωτό.


Πολύ όμορφο και αυτό το κόκκινο!
Πραγματικά πολύ όμορφα μοντέλα και για μας που έχουμε λίγα κιλά παραπάνω!

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Λουλούδια με βελονάκι (σχέδιο)

Επιτέλους καταφέρνω να κάνω μια ανάρτηση μετά τις διακοπές. Καλό χειμώνα και καλή σχολική χρονιά εύχομαι σε όλους. 
Λατρεύω τα λουλούδια με βελονάκι μπορούν να στολίσουν πολύ όμορφα σχεδόν τα πάντα. Μπορεί να μπήκε το φθινόπωρο αλλά εγώ επιμένω ανοιξιάτικα!
Εδώ είναι κάτι όμορφα σχέδια που βρήκα που μπορείτε να τα τα φτιάξετε σε ότι χρώμα θέλετε, ανάλογα με την διάθεση και να στολίσετε ότι θέλετε!