Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Κλασσική φούστα πένσιλ



Η φούστα είναι κάτι εύκολο να ράψει κανείς, οπότε μπορείτε να ξεκινήσετε με αυτήν την κλασσική φούστα με ζώνη ανφόρμ. Στο βίντεο έχει αναλυτικά όλα τα βήματα για να ράψετε τη φούστα, την ζώνη ανφόρμ και την τοποθέτηση φόδρας. Καλή επιτυχία!!!!

2 σχόλια:

  1. Πριν πολλά χρόνια όταν είχα τα κορίτσια μου μικρά με έπιασε η μανία ραψίματος, μάλιστα ο άνδρας μου μου αγόρασε μία υπέροχη αυτόματη μηχανή.Έραψα μέχρι και τουαλέτα αρραβώνος στη μία κόρη μου!Μετά όταν πέθανε η κολλητή μου που ράβαμε και συναγωνιζόμασταν μαζί σε αυτό τα παράτησα, στεναχωρέθηκα.
    Επι του..παρόντος! Το πλεκτό μου έγινε..άστα να πάνε! Χωράω εγώ και μία ακόμη Αχτίδα! Οπότε χθες το ξήλωσα και άντε πάλι από την αρχή.Του .....χρόνου Δεσποινάκι θα σου το δείξω ελπίζω σωστό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ράβε ξήλωνε... όλοι το κάνουμε όσοι ασχολούμαστε με αυτά τα αθλήματα!!! Καλή χρονιά σου εύχομαι, δημιουργική και με αγάπη!!!! Λυπάμαι για την φίλη σου, είσαι τυχερή όμως που την είχες και έχεις τόσες καλές αναμνήσεις!!! Υπάρχουν άνθρωποι με μοναξιά, στη ζωή τίποτε δεν είναι δεδομένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή