Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014

Πως αγοράζω μέσω ίντερνετ

Τον τελευταίο καιρό ήθελα να αγοράσω μέσω ίντερνετ και ομολογώ ότι παιδεύτηκα να βρω μια άκρη. Οι αγορές μέσω ίντερνετ γίνονται με πιστωτική κάρτα και κάρτα pay pal. Εγώ δεν είχα πιστωτική και δεν ήθελα να βγάλω. Η κάρτα pay pal δεν υπάρχει σε όλες τις τράπεζες κι εγώ βρήκα στην Εθνική και την Eurobank. Όμως για να βγάλεις pay pal πρέπει να έχεις λογαριασμό και να τον συνδέσεις με την κάρτα. Δεν είχα λογαριασμό σε αυτές τις τράπεζες και είναι μια διαδικασία για να ανοίξεις λογαριασμό. Τελικά ανακάλυψα τις προπληρωμένες κάρτες Visa και Masterkard που μπορείς να βάλεις σε αυτές το ποσό που θέλεις κάθε φορά και να κάνεις τις αγορές που θέλεις. Προπληρωμένες κάρτες έχουν αρκετές τράπεζες κάντε μια αναζήτηση στο google για να δείτε ποιες είναι αυτές.
Νομίζω είναι ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε μια κάρτα για να κάνετε αγορά μέσω ίντερνετ.
Επίσης όταν αγοράζετε από Αμερική υπάρχουν υψηλοί φόροι όταν σας στέλνουν το προϊόν που αγοράσατε μέσω courier. Το καλύτερο είναι να επιλέξετε ταχυδρομείο (post). Θα κάνει περισσότερες ημέρες αλλά δεν έχει φορολογία γιατί θεωρείται γράμμα, δέμα καλύτερα από το εξωτερικό.
Αυτά όσα γνωρίζω γι' αυτές τις αγορές. Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μας ενημερώσει!

4 σχόλια:

 1. Υπάρχει και η pay safe που παίρνεις από το περίπτερο αλλά σου κρατάει ένα σεβαστό ποσό. Για μένα ο ιδανικότερος τρόπος για αγορές μέσω ίντερνετ είναι οι χρεωστικές κάρτες, στην πράξη είναι πιστωτικές κάρτες χωρίς να πιστώνουν :-) δηλαδή σου αφαιρούν μέχρι το ποσό που έχεις μέσα, τίποτα παραπάνω. Είναι visa άρα κάνεις αγορές κανονικά μέσω ίντερνετ και εννοείται ότι μπορείς να τις συνδέσεις με λογαριασμό στο paypal. Εγώ έχω τις Alpha bank εδώ και τουλάχιστον 8 χρόνια και είμαι πολλή ικανοποιημένη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Pay safe δεν δεχονται όλα τα site. Συνήθω ς ειναι για παιχνιδια. Τις χρεωστικές δεν μου ειπαν στην τραπεζα ότι τις συνδεεις με pay pal! K αι πηγα και στην alpha bank!

   Διαγραφή
 2. ευχαριστώ πολύ είσαστε κατατοπιστικότατες....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σε έναν λογαριασμό pay pal μπορείς να συνδέσεις οποιαδήποτε κάρτα visa είναι φτιαγμένη για ηλεκτρονικές αγορές. Γι' αυτό όταν πάτε σε κάποια τράπεζα στην οποία έχετε λογαριασμό ζητήστε να σας βγάλουν κάρτα για αγορές μέσω internet, δεν είναι ανάγκη να αναφέρετε το paypal. Μόλις έχεις την κάρτα έτοιμη, μπαίνεις στο paypal και συμπληρώνεις τα στοιχεία της. Είναι πραγματικά εύκολη η διαδικασία. Εγώ σε αυτόν τον λογαριασμό της alpha βάζω πολύ λίγα χρήματα, συνήθως όσα χρειάζομαι για να αγοράσω ένα συγκεκριμένο υλικό που έχω βρει. Έτσι μπορείς να ελέγχεις αν συμβαίνει κάτι περίεργο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή